Consultanta - executie - proiectare

Topografie - Scanare Laser 3D - GPS - Fotogrametrie UAV - GIS - BIM - eBIM - Cadastru - Batimetrie - Geodezie


INTERNATIONAL PARTNER BÜRO S.R.L. isi desfasoara activitatea in domeniul Topografie - Scanare laser 3D - Fotogrametrie UAV - Cartografie - Batimetrie - Cadastru - Geodezie - GIS - BIM - e-BIM. Beneficiind de un colectiv cu pregatire de specialitate, firma a reusit sa capteze atentia companiilor nationale si multinationale cu pretentii ridicate. Cunostintele echipei de conducere dobandite in Romania si Germania alaturi de specialisti, ingineri geodezi cu experienta in domeniul masuratorilor terestre a condus la formarea unei echipe romanesti puternice, capabila sa raspunda celor mai pretentioase cereri de calitate si intr-un timp de reactie si executie scurt.

INTERNATIONAL PARTNER BÜRO S.R.L. desfasoara activitati complete la nivel national in Romania dar si activitati de scanare laser 3D, topografie inginereasca si fotogrametrie UAV pe teritoriul altor tari in conformitate cu cerintele beneficiarilor nostri, companii multinationale si guverne.

Motto-ul nostru:

Profesionalism + Punctualitate + Precizie = CALITATE

 

International Partner Buro S.R.L. este autorizata de catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara sa realizeze si sa verifice lucrari de specialitate in domeniile cadastrului, geodeziei si cartografie CLASA I conform regulamentului aprobat prin Ordinul ministrului administratiei publice nr. 538 din 1 octombrie 2001.Toate autorizatiile si ISO

               

 

Statii Totale

Leica si Trimble

Detinem cele mai performante statii totale produse de cei mai titrati constructori de instrumente topograficesi anume Leica si Trimble.

Lista dotare

GPS - GNSS

Trimble

Detinem cele mai performante receptoare geodezice GPS- GNSS produse de Trimble.

Lista dotare

 

Profesionalism + Punctualitate + precizie = calitate


Profesionalism...

deoarece inginerii nostri sunt pregatiti pentru orice situatie.

Precizie...

datorita instrumentelor de inalta precizie ce le folosim.

Punctualitate...

pentru ca intotdeauna respectam termenul contractual.

CALITATE...

deoarece ne caracterizeaza.