+4 - 0722 998 663 office@ipartner.ro

Monitorizare instalatii petroliere

Situandu-ne intr-o perioada in care importanta petrolului este foarte mare , necesitatea de o monitorizare constanta si reprezentare cat mai fidela a complexitati sitemului petrolier a crescut de la an la an .

Tehnologia noastra UAV aduce in domeniul petrolier inovatii si inbunatateste produsele deja prezente pe piata prin calitatea sa superioara si preturile reduse.

TEHNOLOGIA UTILIZATA

Platformele si instalatiile petroliere sunt bunuri de o foarte mare importanta si valoare, situate in reginuni izolate , dificil de accesat. Pagube asupra acestor instalati poate duce la producerea de dezastre ecologice de proportii , pierderi financiare si nu numai, astfel imbunatatirea metodei de control a devenit o problema globala.

Tehnologia UAV se evidentiaza ca fiind o unealta foarte eficienta in ceea ce priveste monitorizarea conductelor de gaz si petrol.
In timp ce se speculeaza privind la utilizarea acestora noi va permitem punerea in practica si pionieratul in aceasta directie.

Cu ajutorul dronei pot fi evidentiate scurgeri de petrol sau deteriorari ale echipamentelor datorita senzorilor infrarosu. Chiar daca acestea nu sunt vizibile cu ochiul liber eventualele pagube pot fi reperate, produsele petroliere avand o semnatura spectrala usor de evidentiat in infrarosu termal.

Eventuala utilizarea a aparatelor de zbor cu echipaj uman in acest scop ar fi impractica si in aceelasi timp periculoasa, de asemnea un numar ridicat de ore de zbor ar fi foarte costisitor.

 

aVANTAJE:

ACCESIBILITATE

cu ajutorul UAV se poate patrunde in zone contaminate, dificile pentru operatori umani;

SIGURANTA

protectia personalului prin efectuarea de masuratori de la o distanta sigura;

RAPIDITATE

masuratorile sunt efectuate intr-o perioada scurta de timp;

AUTONOMIE RIDICATA

Gratie vitezei reduse de zbor si a posibilitati de a plana combinata cu un traseu de zbor programabil se pot studia conductele pe intregul lor traseu.

PRODUSE CE LE PUTEM LIVRA:

– Planuri de situatie bogate in detalii;

– Model 3D al terenului si a instalatiilor;

– Harti tematice;

– Analize de protectia a mediului si ecologice;

– Studii privind eventualele pericole cat si inspectia perioadica a echipamentelor.

 

Sa lucrăm împreună!

Experiența și profesionalismul nostru iți vor aduce plus valoare în fiecare proiect unde ne vei implica și pe noi.

office@ipartner.ro
București, România
+4 – 0722 998 663

Asteptăm mesajul dumneavoastră

10 + 13 =

+4 – 0722 998 663

office@ipartner.ro

marian_radoi

+4 – 0722 998 663