fbpx
+4 - 0722 998 663 office@ipartner.ro

BIM - Integrarea înregistrărilor digitale

Importanța înregistrărilor digitale a activelor imobiliare a fost subliniată recent de autoritățile Europene, care demostrează necesitatea implementării și întreținerii corecte a sistemelor BIM.

Mulți proprietari de active imobiliare rămân deseori fără un portofoliu complet și coerent, ceea ce i-ar putea lăsa vulnerabili.

International Partner Buro S.R.L. (IPB) vă poate oferi instruire și asistență în ceea ce privește orice modificare aparută activelor imobiliare și integrarea acestor modificări  într-un BIM funcțional și mereu actual.

BIM - Integrarea înregistrărilor digitale

Importanța înregistrărilor digitale a activelor imobiliare a fost subliniată recent de autoritățile Europene, care demostrează necesitatea implementării și întreținerii corecte a sistemelor BIM.

Mulți proprietari de active imobiliare rămân deseori fără un portofoliu complet și coerent, ceea ce i-ar putea lăsa vulnerabili.

International Partner Buro S.R.L. (IPB) vă poate oferi instruire și asistență în ceea ce privește orice modificare aparută activelor imobiliare și integrarea acestor modificări  într-un BIM funcțional și mereu actual.

Numărul 1 în servicii de scanare laser 3D și BIM

BIM - Integrarea înregistrărilor digitale

International Partner Buro S.R.L. (IPB) recunoaște importanța din ce in ce mai mare, așa cum este subliniat în raporul uniunii Europene, pentru proprietarii de active și administratorii imobiliari, de a păstra și menține o reprezentare adevărată a capitalului lor.

Înregistrările digitale ar trebui să conțină informații exacte despre clădire, instalații și dotările din clădire, să fie mereu actualizate, accesibile și ținute în siguranță, pe tot parcursul ciclului de viață al clădirii. Acest lucru oferă proprietarilor, asiguratorilor și chiriașilor o liniște sufletească suplimentară, precum și un avantaj sporit când trebuie sa facă modificări, sa închirieze sau să vândă.

Vă putem ajuta atât în crearea sistemului BIM al cladirii cât si în crearea bazei de date cu dotărilor acesteia, de la instalații până la mobilier.

Odată creat un sistem BIM poate fi accesat și întreținut cu usurință pe tot parcursul de viață al activului.

BIM - Integrarea înregistrărilor digitale

International Partner Buro S.R.L. (IPB) este una dintre companiile europene majore care este capabilă să ofere, la nivel mondial, scanare laser 3D și control dimensional industriei de petrol și gaze.

Echipa noastră de specialiști este capabilă să livreze scanare laser 3D în medii provocatoare, creând soluțiile cele mai eficiente pentru clienții noștri.

IPB oferă scanare laser 3D de o calitate excelentă atât la nivel onshore, cât și offshore și a dezvoltat un nivel ridicat de experiență în utilizarea tehnologiei de scanare laser 3D.

Industria petrolului și gazelor necesită cel mai înalt nivel de execuție a procesului și siguranță de la furnizorii săi de servicii.

IPB garantează calitatea, flexibilitatea și fiabilitatea ridicată datorită cunoștințelor sale tehnice și, astfel, poate răspunde pe deplin cerințelor clienților noștri din industria petrolului și gazelor.

BIM - Consultanță în digitizarea clădirilor

Abordarea colaborativă a International Partner Buro S.R.L. (IPB), împreună cu cunoștințele și experiența dobîndită în ultimii 13 ani, ne permite să sprijinim cu încredere clienții, echipele de proiectare și antreprenorii în implementarea cu succes a sistemului BIM.

Oferim consultanță pentru a defini cea mai adecvată și rentabilă solutie BIM pentru proiectul dumneavoastră.

SCAN to BIM – Building Information Modelling

 

Lider național 10 ani la rând

BIM Managment / Managmentul informațiilor

International Partner Buro S.R.L. (IPB) lucrează activ cu echipele implicate în proiect pentru a se asigura că sistemul BIM este clar, concis, iar informațiile sunt menținute corect.

BIM 4D

BIM 4D combină modelele 3D și etapele de proiect pentru a crea o cronologie inteligentă de construcție vizuală care poate fi integrată în diferite documente.

Strategii de implementare BIM

Consultanții noștri consacrați lucrează alături de clienți pentru a evalua sistemele, procesele și obiectivele actuale în ceea ce privește sistemul BIM.

Experiență și inovație în BIM

 

Concentrați mereu să rezolvăm problemele

s

Ești în întârziere?

Simți că ești în întârziere în adoptarea BIM în cadrul organizației tale?

Nu puteți livra?

V-ați angajat să livrați BIM, dar nu știți cum să implementați această tehnologie?

t

Aveți nevoie de support?

Aveți nevoie de asistență în gestionarea informațiilor sau coordonarea BIM?

Ajutăm la soluționarea problemei!

Dacă puteți răspunde DA la oricare dintre cele 3 întrebări, vă putem ajuta.

Adoptarea BIM la nivelul întregii industrii se efectuează cu dificultate. Accest lucru se întâmplă datorită cunoștințelor incomplete, a experiențelor nefaste, sau pur și simplu din lipsa de înțelegere a ceea ce înseamnă BIM.

Este necesar angajarea și dedicarea completă pentru a valorifica adevăratele beneficii ale BIM.

Aici intervenim noi. International Partner Buro S.R.L. (IPB) susține clientul, protejează și construiește echipe colaborând cu aceștia pentru a contribui la obținerea unui BIM care să corespundă nevoilor prezente și viitoare ale organizației.

În termeni reali aceasta înseamnă să le oferim cunoștințe care să le permită să își construiască propriile strategii de implementare BIM și să le integreze cu succes în procesele actuale de proiectare și construire.

Cum vă putem ajuta?

Discutăm cerințele dumneavoastră și vedem în ce fel vă poate ajuta experiența noastră în BIM și consultanță în BIM.

International Partner Buro S.R.L. (IPB) are o experiență de peste 13 ani în furnizarea de servicii integrate de măsurare și consultanță pe piețele industriilor de proiectare, construcții, infrastructură și petrolieră.

Contact

Așteptăm cu drag să ne contactați utilizând una din metodele de mai jos.

București, Romania

+4 - 0722 998 663

office@ipartner.ro

office@3D-ipb.com

Intrați în contact cu noi printr-un mesaj

2 + 11 =

Privire de ansamblu asupra tuturor serviciilor noastre

BIM - Building Information Modelling

Cunoștințele consacrate ale International Partner Buro S.R.L. (IPB) în scanare Laser 3D, BIM, precum și în tehnologiile conexe, alături de angajamentul nostru în procesul continuu de inovație, ne permit să definim cu încredere cele mai adecvate și mai rentabile soluții BIM pe tot parcursul de viață al proiectelor.

Industria de proiectare și restaurare

Experți în patrimoniu, specialiști în arta digitală de scanare laser 3D, execuția releveelor 2D, modelarea 3D și digitalizarea monumentelor.

Ne-am adus contribuția în peste 600 de clădiri, monument UNESCO, de patrimoniu European sau național.

Industria Petrolieră: Onshore & Offshore | Upstream & Midstream & Downstream

International Partner Buro S.R.L. (IPB) are o experiență de peste 12 ani în digitalizarea instalatiilor petroliere onshore și offshore, oferind cele mai noi servicii de scanare laser 3D și modelare PDS / PDMS / E3D clienților din întreaga lume.