fbpx
+4 - 0722 998 663 office@ipartner.ro

Serviciile centrului de excelență IPB Heritage

Ne-am adus contribuția în peste 600 de clădiri.

Monumente UNESCO, de patrimoniu European sau național. – România, Franța, Serbia

Monumente istorice

Experți în patrimoniu, specialiști în arta digitală de scanare laser 3D, execuția releveelor 2D, modelarea 3D și digitalizarea monumentelor.

Din anul 2007, IPB reprezintă expertiza română în domeniul tehnologiilor digitale pentru îmbunătățirea patrimoniului cultural.

Este timpul să lucrați cu profesioniști

De la scanarea laser 3D până la digitalizare, de la modelare 3D la realitate virtuală și augmentată, compania noastră oferă mai mult de 13 de ani de experiență și o abordare inovatoare în beneficiul artelor și monumentelor istorice, pentru muzee, instituții, corporații și clienți privați.

Ne-am adus contribuția în peste 600 de clădiri, monument UNESCO, de patrimoniu European sau național.

Numărul 1 în servicii de scanare laser 3D și relevare a monumentelor

Livrăm lucrări de calitate din anul 2007

Scanare laser 3D – Relevee 2D – Modele 3D

International Partner Buro S.R.L. (IPB) are peste 13 ani experiență în digitalizarea monumentelor. Abordarea noastră profesionistă și experiența în scanare laser 3D ne-au permis să dezvoltăm un proces care furnizează informații rapide și precise care să raspundă celor mai înalte exigențe din domeniu restaurării monumentelor.

Vasta experiență a International Partner Buro S.R.L. (IPB) în utilizarea tehnologiei de scanare laser 3D, procesele noastre interne în fluxul de lucru și îmbunătățirile tehnologice ne fac un lider în industrie distins cu capacitatea de a furniza și implementa o gamă largă de livrabile pentru profesioniștii implicați în proiectele de restaurare a monumentelor.

Avem impact în toată lumea

Echipa noastră dedicată monumentelor istorice are o experiență de peste 13 ani în scanarea laser 3D și relevarea monumentelor.

International Partner Buro S.R.L. abreviată IPB a fost fondată în anul 2007 din pasiunea pentru tehnologia de scanare laser 3D și pentru conservarea patrimoniului.

Hub-ul nostru de cercetare și dezvoltare, specializat în tehnologia de digitizare, a contribuit la evoluția tehnologiilor digitale pentru îmbunătățirea și conservarea patrimoniului.

În calitate de pionier al realității virtuale și augmentate, IPB a dezvoltat în 2011 primul prototip de realitate augmentata pentru redarea 3D al unui site arheologic. De atunci, au fost dezvoltate aplicații mobile pentru experimentarea realității virtuale ce au fost livrate către diferiți clienți atat din protecția patrimoniului cat și din alte industrii.

Proiect după proiect, între expertiza tradițională și spiritul inovator, IPB a strâns peste 600 de proiecte de referința în România și în străinătate. Astăzi, IPB este considerat a fi liderul din România în tehnologia de scanare laser 3D si executia releveelor 2D si 3D pentru patrimoniul cultural.

Scanare laser 3D – Relevee 2D – Modele 3D CAD – BIM

 

Lider național 10 ani la rând

Economie de timp și costuri

Prin utilizarea echipelor IPB de scanare laser 3D și relevare 2D & 3D a monumentelor se fac reduceri de timp și costuri deoarece:

– risc minim cauzat în proiectare deoarece releveul se bazează pe scanare laser 3D și este desenat de profesioniști în domeniul relevării monumentelor istorice;

– scanarea laser necesită un timp redus de achiziție a datelor, comparativ cu alte tehnologii de măsurare;

– volum mare de date achiziționate într-o perioada minimă de timp, cu mai puțin personal;

– rezultatul scanării laser este o copie 3D autentică, completă și precisă a realității, ce nu poate fi executată cu un alt mijloc sau metodă de măsurare;

– nu mai sunt necesare întoarceri pe teren, deoarece toate detaliile sunt înregistrate.

Cum vă putem ajuta?

Discutăm cerințele dumneavoastră să vedem în ce fel vă poate ajuta experiența noastră în scanarea laser 3D și relevarea monumentelor istorice.

International Partner Buro S.R.L. (IPB) are o experiență de peste 13 ani în furnizarea de servicii integrate de măsurare prin scanare laser 3D și consultanță pe piața proiectării din domeniul restaurării monumentelor istorice.

Contact

Așteptăm cu drag să ne contactați utilizând una din metodele de mai jos.

București, Romania

+4 - 0722 998 663

office@ipartner.ro

office@3D-ipb.com

Intrați în contact cu noi printr-un mesaj

15 + 13 =

Privire de ansamblu asupra tuturor serviciilor noastre

Industria de proiectare și restaurare

Experți în patrimoniu, specialiști în arta digitală de scanare laser 3D, execuția releveelor 2D, modelarea 3D și digitalizarea monumentelor.

Din anul 2007, IPB reprezintă expertiza română în domeniul tehnologiilor digitale pentru îmbunătățirea patrimoniului cultural. De la scanarea laser 3D până la digitalizare, de la modelare 3D la realitate virtuală și augmentată, compania noastră oferă mai mult de 10 de ani de experiență și o abordare inovatoare în beneficiul artelor și monumentelor istorice, pentru muzee, instituții, corporații și clienți privați.

Ne-am adus contribuția în peste 600 de clădiri, monument UNESCO, de patrimoniu European sau național.

BIM - Building Information Modelling

Cunoștințele consacrate ale International Partner Buro S.R.L. (IPB) în scanare Laser 3D, BIM, precum și în tehnologiile conexe, alături de angajamentul nostru în procesul continuu de inovație, ne permit să definim cu încredere cele mai adecvate și mai rentabile soluții BIM pe tot parcursul de viață al proiectelor.

Industria Petrolieră: Onshore & Offshore | Upstream & Midstream & Downstream

International Partner Buro S.R.L. are o experiență de peste 12 ani în digitalizarea instalatiilor petroliere onshore și offshore, oferind cele mai noi servicii de scanare laser 3D și modelare PDS / PDMS / E3D clienților din întreaga lume.