+4 - 0722 998 663 office@ipartner.ro

IPB – Departamentul infrastructură

Ne-am adus contribuția în proiecte de infrastructură feroviară, rutieră, energetică și edilitară

PESTE 13 ANI DE EXPERIENȚĂ

Experți în măsurători integrate, specialiști în scanare laser 3D, măsurători și inspecții cu drone, execuția releveelor 2D, modelarea 3D și digitizarea rețelelor de infrastructură.

Din anul 2007, IPB se ocupă de măsurători prin scanare laser 3D, topografie și cu drone. Indiferent de tipul, mărimea și destinația rețelei de infrastructură, asigurăm cea mai buna și rapidă metodă de a obține măsurători precise, planuri topografice, relevee și modele BIM (Building Information Modelling for Infrastructure).

Este timpul să lucrați cu profesioniști

De la măsurători integrate prin scanare laser 3D, topografice clasică și drone la planuri 2D, de la digitalizare la realitate virtuală,  de la modelare 3D la BIM, compania noastră oferă mai mult de 13 de ani de experiență și o abordare inovatoare în beneficiul proiectelor de infrastructură feroviară, rutieră,energetică și rețele edilitare.

Ne-am adus contribuția în zeci de proiecte, oferind inovație, profesionalism și promtitudine.

Numărul 1 în măsurători integrate pentru rețele de infrastructură

Scanare laser 3D – LIDAR & Fotogrammetrie cu DRONE – Topografie – BIM

Livrăm lucrări de calitate din anul 2007

Plan TOPO – Ortofoto – BIM pentru infrastructură

International Partner Buro S.R.L. (IPB) are peste 13 ani experiență în relevarea clădirilor Abordarea noastră profesionistă și experiența în scanare laser 3D ne-au permis să dezvoltăm un proces care furnizează informații rapide și precise care să raspundă celor mai înalte exigențe ale birourilor de proiectare.

Vasta experiență a International Partner Buro S.R.L. (IPB) în utilizarea tehnologiei de scanare laser 3D, procesele noastre interne în fluxul de lucru și îmbunătățirile tehnologice ne fac un lider în industrie distins cu capacitatea de a furniza și implementa o gamă largă de livrabile pentru profesioniștii implicați în proiectare.

Avem impact în toată lumea

Echipa noastră dedicată măsurării rețelelor de infrastructură are o experiență de peste 13 ani în măsurători integrate utilizând tehnologia de scanare laser 3D, LIDAR, fotogammetrie cu DRONE și topografie.

International Partner Buro S.R.L. abreviată IPB a fost fondată în anul 2007 din pasiunea pentru tehnologia de scanare laser 3D și măsurători integrate. De atunci a fost implicată în zeci de proiecte de infrastructură feroviară, rutieră, energetică și edilitară atât în România cât și în Africa.

Proiect după proiect, între expertiza tradițională și spiritul inovator, IPB a strâns zeci de proiecte de referința în România și în străinătate. Astăzi, IPB este considerat a fi liderul din România în măsurători integrate prin scanare laser 3D, LIDAR, fotogrammetrie cu DRONE și topografie dar și în realziarea hărților, planurilor și releveelor de specialitate necesare beneficiarilor din aceste segmente de industrie.

Planuri TOPO 2D & 3D – Relevee Modele 3D CAD – BIM – Building Information Modelling

 Lider național 10 ani la rând

Economie de timp și costuri

Prin utilizarea echipelor IPB pentru efectuarea măsurătorilor topografice utilizând metode integrate de măsurători cu scanare laser 3D, LIDAR, fotogrammetrie cu DRONE și topografice clasică se fac reduceri de timp și costuri deoarece:

– risc minim cauzat în proiectare deoarece planurile topografice ale rețelelor de infrastructură ,i releveele clădirilor ce deservesc rețeaua de infrastructură se bazează pe scanare laser 3D și LIDAR de acuratețe si precizie ridicată. Măsurătorile, planurile topografice și releveele sunt realziate de profesioniști cu experientă în domeniu;

– scanarea laser 3D, masurătorile LIDAR și fotogrammetrice cu DRONE necesită un timp redus de achiziție a datelor, comparativ cu alte tehnologii de măsurare;

– volum mare de date achiziționate într-o perioada minimă de timp, cu mai puțin personal;

– rezultatul integrarii scanărilor laser 3D, a masurătorilor LIDAR din DRONE și a fotogrammetriei de joasă altitudine este o copie 3D autentică, completă și precisă a realității, ce nu poate fi executată cu un alt mijloc sau metodă de măsurare;

– nu mai sunt necesare întoarceri pe teren, deoarece toate detaliile sunt înregistrate.

Experiență și inovație în măsurători pentru rețele de infrastructură

 

Concentrați mereu să rezolvăm problemele

s

Ești în întârziere?

Simți că ești în întârziere cu planurile TOPO sau modelele BIM?

Nu puteți livra?

V-ați angajat să livrați un proiect, dar nu aveți planul TOPO, ortofotoplanul, imaginile aeriene sau norul de puncte?

t

Nu aveți date suficiente?

Planul TOPO este incomplet, sau sunt zone nemăsurate?

Ajutăm la soluționarea problemei!

Dacă puteți răspunde DA la oricare dintre cele 3 întrebări, vă putem ajuta.

Adoptarea și integrarea tehnologiilor moderne de măsurare cu stații totale, cu scanare laser 3D terestră, cu zboruri LIDAR și fotogrammetrice cu drone, ne dau posibilitatea să livrăm produse ce ușurează munca specialiștilor din domeniul proiectării și nu numai.

Este necesar doar să ne descrieti cerințele dumneavoastră și să ne dați date generale despre proiectul dumenavoastră. International Partner Buro S.R.L. (IPB) susține și protejează clientul, cu echipe de scanare laser 3D, cu desenatori profesioniști, cu ingineri geodezi specializați în masurători LIDAR și fotogrammetrie cu drone,  obținând în cel mai scurt timp posibil cele mai bune măsurători 2D sau 3D.

În termeni reali aceasta înseamnă că le oferim clienților nostri cunoștințe obținute în mulți ani de studiu în universități de prestigiu european, experiență în domeniul nostru de activitate, furnizând măsurători, planuri TOPO, ortofoto, nori de puncte, modele pregătite pentru BIM, relevee și alte documente de o calitate exceptională, necesare în procesul de proiectare și nu numai.

Cum vă putem ajuta?

Discutăm cerințele dumneavoastră să vedem în ce fel vă poate ajuta experiența noastră. Vă propunem soluții sustenabile de ultimă generație, gata să vă aliniați cerințelor industriei 4.0.

International Partner Buro S.R.L. (IPB) are o experiență de peste 13 ani în furnizarea de servicii integrate de măsurare prin scanare laser 3D, LIDAr & fotogrammetrie cu drone și topografie clasică, și în consultanță legate de acestea.

Contact

Așteptăm cu drag să ne contactați utilizând una din metodele de mai jos.

București, Romania

+4 - 0722 998 663

office@ipartner.ro

office@3D-ipb.com

Intrați în contact cu noi printr-un mesaj

10 + 9 =

Industriile în care ne desfășuram activitatea

Ne-am adus contribuția în majoritatea ramurilor industriale cu servicii personalizate prin departamente specializate

Industrii în care operăm

Fiind una din cele mai inovative companii de topografie și geodezie din România, am petrecut mai mult de 13 ani oferind o serie de servicii de măsurare prin metode topografice și scanare laser 3D celor mai importante ramuri industriale din Europa și Africa. Pentru fiecare ramură industrială am dezvoltat servicii personalizate prin departamente specializate.

Serviciile centrului de excelență IPB Heritage

Ne-am adus contribuția în peste 600 de clădiri.

Monumente UNESCO, de patrimoniu European sau național. - România, Franța, Serbia

Monumente istorice

Experți în patrimoniu, specialiști în arta digitală de scanare laser 3D, execuția releveelor 2D, modelarea 3D și digitalizarea monumentelor.

Din anul 2007, IPB reprezintă expertiza română în domeniul tehnologiilor digitale pentru îmbunătățirea patrimoniului cultural.

Este timpul să lucrați cu profesioniști

De la scanarea laser 3D până la digitalizare, de la modelare 3D la realitate virtuală și augmentată, compania noastră oferă mai mult de 13 de ani de experiență și o abordare inovatoare în beneficiul artelor și monumentelor istorice, pentru muzee, instituții, corporații și clienți privați.

Ne-am adus contribuția în peste 600 de clădiri, monument UNESCO, de patrimoniu European sau național.

IPB - SCAN for Architecture - Dedicați birourilor de arhitectură

Ne-am adus contribuția în peste 600 de clădiri.

Lucrăm cu zeci de birouri de arhitectură și proiectare.

Dedicați birourilor de arhitectură

Experți în măsurători integrate, specialiști în scanare laser 3D, execuția releveelor 2D, modelarea 3D și digitizarea clădirilor.

Din anul 2007, IPB se ocupă de măsurători prin scanare laser 3D. Indiferent de tipul, mărimea și destinația clădirilor, asigurăm cea mai buna metodă de a obține relevee exacte.

Este timpul să lucrați cu profesioniști

De la scanarea laser 3D până  releveul 2D, de la digitalizare la realitate virtuală,  de la modelare 3D la BIM, compania noastră oferă mai mult de 13 de ani de experiență și o abordare inovatoare în beneficiul proiectelor de arhitectură pentru zeci de birouri de arhitectură din Romania si Europa Ne-am adus contribuția în peste 600 de clădiri cu relevee precise, cu profesionalism și promtitudine.

Serviciile centrului de excelență BIM

Ne-am adus contribuția în peste 150 de proiecte BIM

Clădiri de birouri, hoteluri, clinici medicale, căi de comunicație și transport, în România, Franța, Serbia și Nigeria

BIM - Building Information Modelling

Cunoștințele consacrate ale International Partner Buro S.R.L. (IPB) în scanare Laser 3D, BIM, precum și în tehnologiile conexe, alături de angajamentul nostru în procesul continuu de inovație, ne permit să definim cu încredere cele mai adecvate și mai rentabile soluții BIM pe tot parcursul de viață al proiectelor.

Este timpul să începeți să vă dezvoltați afacerea

Experiența noastră în BIM, precum și cunoașterea standardelor BIM ne permit să sprijinim cu încredere clienții în procesul de implementare BIM în cadrul organizațiilor lor, precum și livrarea de modele 3D pregătite pentru BIM.

IPB - Departamentul infrastructură

Ne-am adus contribuția în proiecte de infrastructură feroviară, rutieră, energetică și edilitară

PESTE 13 ANI DE EXPERIENȚĂ

Experți în măsurători integrate, specialiști în scanare laser 3D, măsurători și inspecții cu drone, execuția releveelor 2D, modelarea 3D și digitizarea rețelelor de infrastructură.

Din anul 2007, IPB se ocupă de măsurători prin scanare laser 3D, topografie și cu drone. Indiferent de tipul, mărimea și destinația rețelei de infrastructură, asigurăm cea mai buna și rapidă metodă de a obține măsurători precise, planuri topografice, relevee și modele BIM (Building Information Modelling for Infrastructure).

Este timpul să lucrați cu profesioniști

De la măsurători integrate prin scanare laser 3D, topografice clasică și drone la planuri 2D, de la digitalizare la realitate virtuală,  de la modelare 3D la BIM, compania noastră oferă mai mult de 13 de ani de experiență și o abordare inovatoare în beneficiul proiectelor de infrastructură feroviară, rutieră,energetică și rețele edilitare.

Ne-am adus contribuția în zeci de proiecte, oferind inovație, profesionalism și promtitudine.

Servicii pentru industria petrolieră și gazelor

Experiență internațională - Europa & Africa 

Onshore & Offshore | Upstream & Midstream & Downstream

Industria petrolieră și gazelor

International Partner Buro S.R.L. (IPB) are o experiență de peste 12 ani în digitalizarea instalatiilor petroliere onshore și offshore, oferind cele mai noi servicii de scanare laser 3D și modelare PDS / PDMS / E3D clienților din întreaga lume.

Avem impact în întreaga lume

International Partner Buro S.R.L. (IPB) este una dintre companiile europene majore care este capabilă să ofere, la nivel mondial, scanare laser 3D și control dimensional industriei de petrol și gaze.

Echipa noastră de specialiști este capabilă să livreze scanare laser 3D în medii provocatoare, creând soluțiile cele mai eficiente pentru clienții noștri. IPB oferă scanare laser 3D de o calitate excelentă atât la nivel onshore, cât și offshore și a dezvoltat un nivel ridicat de experiență în utilizarea tehnologiei de scanare laser 3D.

Industria petrolului și gazelor necesită cel mai înalt nivel de execuție a procesului și siguranță de la furnizorii săi de servicii. IPB garantează calitatea, flexibilitatea și fiabilitatea ridicată datorită cunoștințelor sale tehnice și, astfel, poate răspunde pe deplin cerințelor clienților noștri din industria petrolului și gazelor.

IPB Geomatics

IPB Geomatics este departamentul nostru către care se pot externaliza lucrări de vectorizare 2D și modelare 3D pe baza norilor de puncte.

Suntem companie Europeană. Livrăm produse verificate la calitate Europeană. Lucrăm pentru companii din toată lumea.

IPB Geomatics

Reprezinți o companie care are nor de puncte sau care execută scanare laser 3D, servicii de cartografie mobilă, LIDAR, sau care lucrează în industria transporturilor?

Perfect! Noi, prin departamentul IPB Geomatics, vă putem ajuta să gestionați, să evaluați, să extrageți date din norii de puncte la o calitate excelentă și la prețuri rezonabile.

Executăm planuri topografice, modele 3D CAD, modele REVIT, și orice alte desene sau modelel 3D dorite de dumneavoastră.

Este timpul să începeți să vă dezvoltați afacerea. Subcontractează către IPB.

Departamentul nostru, IPB Geomatics, poate deveni extensia companiei tale. Experiența noastră poate deveni experianța ta.